Sponsormogelijkheden

Maak het MJC mede mogelijk!

Met ruim 700 bezoekers uit de creatieve- en media industrie, een toplocatie, internationale hoogstaande sprekers, (cross)media toppers van eigen bodem en jong talent is de 9e editie van het Media Jaarcongres het media netwerkmoment van het jaar. Een van de voornaamste redenen van het zoeken naar sponsoren is de laagdrempeligheid van het event. Het doel is niet om winstgevend te zijn maar om voor IEDEREEN toegankelijk te zijn, een lage toegangsprijs is daarvoor een must. En dat is de reden dat we partners zoeken.

Partners kunnen zich op verschillende manier aan MJC binden. Zo zijn er gold, silver en bronze partnerships. Ook is het mogelijk om een expertsessie of demotafel te adopteren. Net zoals voorgaande edities is er tijdens MJC naast een plenair programma ook veel ruimte voor interactie en discussie. Bijvoorbeeld tijdens de vele netwerkmomenten in het programma, of tijdens de expertsessies.

Bent u geïnteresseerd of nieuwsgierig? Bekijk dan de partnermogelijkheden hieronder of neem voor persoonlijk advies contact op met Ton van Mil van iMMovator.

Sponsorpropositie MJC 2017

Sponsorproposition MJC 2017_ENG_compress-1