Rondleiding door tentoonstelling Let’s YouTube in Beeld en Geluid

Ontdek de impact van YouTube op jouw leven en stap in de schoenen van YouTubers. Hans van der Windt, manager van het museum leidt je rond door door deze tentoonstelling en vertelt meer over de geschiedenis van YouTube. Daarnaast kun je zelf aan de slag door je YouTube-kennis te testen of  je eigen video in de YouTube Rooms op te nemen. In deze laatste maand is innovatie-expert Jim Stolze de curator en laat hij zien wat de technologie van de toekomst is.

HvdWindt-8385Hans van der Windt heeft kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht gestudeerd. Hij werkte voor musea en culturele organisaties als curator en projectleider aan kunst- en designprojecten. Van 2003 tot 2007 was hij werkzaam in Namibië. Sinds 2008 werkt hij bij het Nederland Instituut voor Beeld en Geluid, in eerste instantie op het gebied van collectiebeheer en -beleid, tegenwoordig bij presentatie en programmering.

Meer informatie over de YouTube tentoonstelling vind je op de website van Beeld en Geluid.

Inschrijven

Als je MJC bezoekt zit deelname aan een expertsessie inbegrepen in je ticket. Na je inschrijving is het mogelijk je voorkeur voor expertsessie aan te geven (hierover ontvang je een aparte mail). Ben je niet aanwezig op MJC, maar wil je wel een van bovenstaande expertsessies bezoeken? Registreer je dan via onderstaand formulier. Let op: bezoekers van MJC hoeven zich dus niet via onderstaand formulier in te schrijven voor een expertsessie.