Locatie

MJC vindt plaats op verschillende locaties op het Media Park. Het plenaire programma vindt plaats in de stijlvolle studio 21 op het Media Park. Aan ronde tafels luister je samen met de andere deelnemers naar hoogstaande keynotespeakers. In de foyer wordt de lunch uitgeserveerd en vind je verschillende demo’s. De expertsessies vinden plaats in Beeld en Geluid, Media Centrum, Switch en Studio Centrum, op loopafstand van studio 21. 

Studio 21
Media Park Hilversum
Joop van den Endeplein 7
1217 WJ Hilversum

Media Park Hilversum

We adviseren je om via da A1 naar het Media Park te rijden, vanuit alle richtingen. Komende vanaf de richting Amsterdam neem je de afslag Laren/Hilversum. Vanuit de richting Amersfoort volg je de borden Hilversum-Noord en neem je de afslag Laren/Hilversum – Noord.

  1. Bij de stoplichten ga je linksaf richting Hilversum. Je rijdt nu op de Hilversumse weg.
  2. Deze weg blijf je volgen. Je rijdt de gemeente Hilversum binnen. Bij de verkeerslichten houd je rechts aan, richting Ring (noord), Bussum, Loosdrecht. Je rijdt nu op de Johannes Gerardtweg.
  3. Je volgt deze weg tot en met het viaduct over de spoorlijn. Direct na het viaduct ga je bij de verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Sumatralaan.
  4. Bij de rotonde kies je de linkerbaan en rij je het Mediapark op. (Je neemt de rotonde driekwart)
  5. Sla nadat je het Media Park binnenrijdt rechtsaf parkeerdek A op. Vanaf parkeerdek A zijn de locatie van het MPJC met bordjes aangegeven.

De locaties van de verschillende expertsessies bevinden zich op loopafstand van studio 21. Je kunt je auto de hele dag op parkeerdek A laten staan.