Expertsessies

Op 23 juni van 11.30-13:00 bieden verschillende MPJC partners expertsessies aan. In een klein(er) gezelschap komen tijdens deze sessies specifieke onderwerpen aan de orde. Laat je bijpraten over o.a. UHD, datascience, HbbTV, interactieve video en ontmoet verschillende media start-ups. Deze expertsessies zijn gratis toegankelijk – ook als je niet naar het plenaire programma van MPJC komt.

Bekijk hier welke expertsessies er zijn:

 1. Gemeente Hilversum ‘Inwoners participatie biedt marktkansen maar vraagt om media innovatie!’
 2. Media Academie ‘Filmen met je smartphone’ 
 3. MediaMatters/iMMovator ‘Start-ups en innovatie in media’
 4. United ‘Werken in de nieuwe televisiestandaard UHD/4K’
 5. Chain ‘Interactief video decor’
 6. 3Rivers ‘Televisie maken in de digitale wereld’
 7. CLICKNL /Immovator: ‘Het meten van muziekbeleving’
 8. De Broadcast Media Community
 9. iMMovator Datascience: ‘De nieuwe generatie mediaspecialisten’
 10. Hilversum Media Campus: ‘Meet the Master: Matt Lock’
 11. NEP: ‘Bringing Augmented Reality to a next level

Video Showcase Festival in studio 21
Tijdens de expertsessies wordt op de grote schermen in studio 21 het Video Showcase Festival getoond. MPJC heeft videomakers uitgenodigd hun beste werk in te sturen. Het meest creatieve, innovatie en spraakmakende werk is geselecteerd en zal door de makers kort toegelicht worden. Neem plaats in studio 21 voor een 1,5 uur durende video show!

Inschrijven

Als je MPJC bezoekt zit deelname aan een expertsessie inbegrepen in je ticket. Na je inschrijving is het mogelijk je voorkeur voor expertsessie aan te geven (hierover ontvang je een aparte mail). Ben je niet aanwezig op MPJC, maar wil je wel een van bovenstaande expertsessies bezoeken? Registreer je dan via onderstaand formulier. Let op: bezoekers van MPJC hoeven zich dus niet via onderstaand formulier in te schrijven voor een expertsessie.