Expertsessie United Connected Camera

In het huidige informatie tijdperk is snelle nieuwsgaring essentieel geworden. Daarnaast is snelle publicatie naar diverse kanalen (TV en internet) een must. Met de Connected Camera oplossing van United, is het mogelijk om de verschillende kanalen snel te voorzien van zeer actuele en nieuwswaardige content.

Workflow toepassingen
Door de verschillende workflow toepassingen kan per situatie bepaald worden wat de beste toepassing is. De workflow toepassingen zijn onder te verdelen in postpro en live. Alle toepassingen maken gebruik van 4G, WiFi of een bedrade internet verbinding. Dit betekent dat tegen relatief lage kosten een zeer snelle workflow gerealiseerd kan worden.

Postpro
Door de verregaande integratie met diverse montage platforms wordt content workflow beschikbaar gemaakt binnen de montage omgeving voor directe bewerking. Op deze manier kan er gemonteerd worden, terwijl er nog gedraaid wordt op locatie. De tijdswinst die dit oplevert, is aanzienlijk. De content voor montage loopt binnen 1 minuut na aanvang van de registratie binnen op de montage servers. Er kan dus worden gemonteerd, terwijl de cameraploeg nog aan het draaien is. Een gemonteerd item kan daarmee al gereed zijn voor uitzending, terwijl de cameraploeg nog aan het inpakken is. Er kan op deze manier tevens gelijktijdig met dezelfde content gewerkt worden, om items te creëren voor de verschillende kanalen (TV, online etc.).

Live
Indien de situatie het vereist, kan er met de Connected camera oplossing ook live gestreamd worden via WMT. Het signaal wordt op een centrale locatie ontvangen, om het vervolgens door te zetten voor live toepassingen, of op te nemen voor semi live of andere toepassingen.

Gedurende de hele dag zullen diverse ‘Connected Camera’ mannen rondlopen op het Media Jaarcongres. De content wordt vervolgens live gemonteerd op de demo set up van United in de foyer van studio 21. Meer informatie is te vinden op www.united4all.nl/connected-camera of bezoek onze stand tijdens het MJC.

Inschrijven

Als je MJC bezoekt zit deelname aan een expertsessie inbegrepen in je ticket. Na je inschrijving is het mogelijk je voorkeur voor expertsessie aan te geven (hierover ontvang je een aparte mail). Ben je niet aanwezig op MJC, maar wil je wel een van bovenstaande expertsessies bezoeken? Registreer je dan via onderstaand formulier. Let op: bezoekers van MJC hoeven zich dus niet via onderstaand formulier in te schrijven voor een expertsessie.