Gemeente Hilversum: Media Mile Hilversum

De Media Mile maakt mediacultuur in Hilversum zichtbaar
Om ook in de toekomst Mediastad te blijven ontwikkelt de gemeente momenteel de Media Mile. De bedoeling van de Media Mile, een route langs verschillende mediahotspots in de stad, is om de media-zichtbaarheid en experience in de stad te vergroten. Het project richt zich op het geven van een full experience aan bezoekers, het bieden van een ‘podium’ voor lokale ondernemers en de creatieve industrie en moet ten slotte de trots van de inwoners van Hilversum voor hun stad vergroten. De opening van de Media Mile staat gepland tijdens Dutch Media Week van 6 tot en met 13 september 2017.

Tijdens deze expertsessie lichten we de plannen rond de verschillende onderdelen van de Media Mile toe. U krijgt inzicht in de route en de verschillende hotspots. Ook de nauwe samenwerking tussen de gemeente en verschillende media-partners in de stad komt ruimschoots aan bod.

Sprekers:

Wimar Jaeger, wethouder Media Gemeente Hilversum
Gary Carter, director FreedomLab

Inschrijven

Als je MJC bezoekt zit deelname aan een expertsessie inbegrepen in je ticket. Na je inschrijving is het mogelijk je voorkeur voor expertsessie aan te geven (hierover ontvang je een aparte mail). Ben je niet aanwezig op MJC, maar wil je wel een van bovenstaande expertsessies bezoeken? Registreer je dan via onderstaand formulier. Let op: bezoekers van MJC hoeven zich dus niet via onderstaand formulier in te schrijven voor een expertsessie.