Expertsessie: Bringing Augmented Reality to a next level

Aanbieder: NEP

Tijd: 11.30-13:00 uur
Locatie: Mediacentrum, Twitterzaal. Joop van den Endeplein 1, 1217 WJ Hilversum.

Bringing Augmented Reality to a next level

Augmented Reality wordt tegenwoordig veel toegepast in grote (live) entertainmentshows om de “wow factor” te creëren. Denk hierbij aan het openen van een virtueel dak in de studio, waardoor letterlijk de sky the limit is, of een studio-omgeving die met één druk op de knop verandert in de serene omgeving van een kerk. Prographics heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de internationale expert op het gebied van Augmented Reality, voornamelijk bij grote live shows.

Bij Prographics is men echter al bezig met de ontwikkeling van ‘the next step’: Augmented Reality als vast onderdeel van het programmaconcept. Zelfs alle camera’s zijn hiervoor technisch ‘augmented’ uitgerust. Hans van Houdt, directeur Internationaal sales, neemt je mee in de nieuwe wereld van Augemented Reality!

Prographics is een afdeling van NEP The Netherlands. Deze afdeling is onder meer gespecialiseerd in Augmented Reality en heeft een groot aantal designers, technische developers en operators in dienst. Prographics werkt aan internationale televisieformats als The Voice of Holland, Idols en Dance Dance Dance.

Inschrijven
Vind je het leuk om de hele dag bij het Mediapark Jaarcongres aanwezig te zijn? Registreer dan hiereen kaar voor het MPJC op 23 juni 2016. Be there, get inspired & meet! Wil je alleen deze expertsessie bijwonen? Schrijf je dan hier in!